Ebichiri - Creveti cu sos iute si usturoi

de Mitinita in Fructe de mare, 14 Ian 2011 | 9130 vizualizari

 

Daca va place sosul iute si usturoiul asta o sa vi se potriveasca de minune!!! Reteta provine din Japonia.
Crevetii se curata numai de "ata",dar se lasa codita si macar jumatate din coaja. Se mananca cu mainile!
Eu am folosit un sos thailandez,dar imi inchipui ca orice sos iute merge.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr creveti curatati   
  • 5 catei de usturoi   
  • 1/3 cup sos iute,thailandez 
  •   sare   
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ebichiri - Creveti cu sos iute si usturoi:

Intr-un wok,cand uleiul e fierbinte,se prajesc crevetii. Se scot si se pun pe o farfurie.

Se adauga in wok usturoiul,se prajeste putin,apoi se adauga sosul iute. Se pun in wok crevetii si se amesteca atat cat sa fie acoperiti de sos.

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ebichiri - Creveti cu sos iute si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu sparanghel si ciuperci sote